joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 31 decembrie 2020. Scorpionii se îndrăgostesc, Leii se gândesc la familie

Berbec

În ultima zi din an, nativii din zodia Berbec fac pregătiri intense pentru a trăi din plin momentele trecerii dintre ani. Meticuloşi, dar grăbiţi, veţi pune în mare fugă la punct ultimele detalii ale petrecerii şi veţi da mult mai multă importanţă felului în care arătaţi. Pentru că este ziua în care veţi fi în centrul atenţiei.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este posibil ca în această zi să nu aveţi chef sau să nu fiţi la înălţimea aşteptărilor prietenilor sau familiei. Sunteţi într-o stare în care reflectaţi intens la ce s-a întmplat şi ce vi s-a întâmplat în 2020, însă este cazul să spargeţi ghinonul şi să nu mai priviţi în urmă. Priviţi încrezători spre 2021 pentru că lucruri bune vă aşteaptă!

Gemeni

Aveţi încredere în forţele voastre şi în puterea voastră de convingere. Astăzi este prima zi din restul vieţii voastre, chiar dacă este ultima zi a anului. Puteţi începe o nouă viaţă dacă vă doriţi acest lucru şi nu veţi greşi cu nimic. Important este să fiţi încrezători şi să vă spuneţi în minte că veţi reuşi.

 Rac

Muncește din greu și petrece mai mult! Aceasta pare a fi tema ta pentru ziua respectivă și este absolut potrivită și ea! Ziua poate începe cu o rutină obișnuită de lucru, dar se poate încheia cu o sărbătoare cu prietenii apropiați și familia! Aveți un simț al umorului dezvoltat, așa că puteți alege să găzduiți și evenimente la scară largă!

 Leu

În ultima zi din 2020, Leii îşi fac planuri pentru anul viitor şi construiesc în aşa fel încât să le fie bine nu numai lor, ci întregii familii. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi şi încercaţi să păstraţi legătura cu realitatea.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt astăzi puşi în faţa unei situaţii în care trebuie să ia o decizie destul de grea. Încrederea vă este pusă la încercare şi trebuie să demonstraţi că încă sunteţi cei mai buni prieteni. Urmaţi-vă instinctul şi nu veţi da greş.

Balanţă

Oportunitățile îți apar cu ușurință azi, dar nu te grăbi să le apuci pe toate. Cântărește-ți minuțios opțiunile, simte-te încrezător și apoi acționează în consecință. De asemenea, împărtășiți cu prietenii reușitele zilei. Acesta este un moment în care va trebui să deschizi multe uși. Cu toate acestea, surprizele nu vor fi întotdeauna plăcute. Nu lăsați totul pe destin. Acțiunile tale îți vor determina destinul.

Scorpion

Vă pregătiţi intens pentru ceea ce urmează astăzi. Veţi străluci, la propriu şi la figurat şi toată lumea va vorbi despre voi. Aveţi o mare şansă să vă îndrăgostiţi şi este important pentru voi să nu o rataţi.

Săgetător

Stelele spun că dragostea este în aer pentru tine astăzi. Ține ochii deschiși, s-ar putea să întâlnești bărbatul / femeia visului tău. Cu toate acestea, recunoașterea persoanei visate va fi dificilă, deoarece va veni într-un pachet ciudat. Astăzi sunteți și înclinați să primiți un cadou de la o sursă neașteptată. Una peste alta, ziua va fi destul de plină de evenimente.

Capricorn

Ești o persoană foarte atașată de familie. Valorile familiei sunt piatra de temelie a succesului tău. Astăzi, de asemenea, dorința de petrecere a timpului cu familia te va purta în diferite locuri alături de cei dragi. Ritmul tău este de neegalat. Va fi o zi rodnică pentru tine. Abordarea dvs. este mereu unapozitivă, ceea ce vă va duce foarte departe..

Vărsător

O supărare v-a stricat ultimele zile, însă nu e cazul să disperaţi. Se prevăd multe zile frumoase pentru şi numeroase reuşite în viitorul apropiat. O nouă sursă de venituri se prevede aşa că, în ultima zi a anului 2020 nu trebuie să fiţi supăraţi.

Peşti

Sunteți extrem de creativi azi. Descifrați sensul imaginației voastre. Vă aduce noroc și fericire. Lasă-ți mintea să-ți conducă inima. Căutați o ieșire logică. Canalizați-vă energia doar puțin pentru a descoperi chestiunile ascunse. Astăzi este o zi bună pentru a vă gândi la investiții de orice fel. Lăsați-vă să vă relaxați un pic, fără a fi prea precauți.

Politica