sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Foc de artificii”: 13 dosare penale

Polițiștii doljeni au întocmit, astăzi, 13 dosare penale celor prinși încălcând legea privind regimul materiilor explozive. 190 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate.

„În cursul acestei zile, poliţiştii doljeni au desfăşurat pe raza întregului judeţ activităţi specifice planului de acţiune naţional „FOC DE ARTIFICII”, în desfășurare în perioada 23 noiembrie 2020 – 10 ianuarie 2021.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 13 dosare penale, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive.
Cantitatea totală de articole pirotehnice ridicată în urma constatărilor făcute este de 190 de kg, în valoare de aproximativ 32.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Peste 170 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de la un tânăr din Filiași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au depistat în anexa unei spalatorii ce aparține unei societăți comerciale din oraşul Filiaşi, un tânăr de 26 ani, din Filiasi, care comercializa mai multe articole pirotehnice în greutate de 172 Kg, fără a fi autorizat în acest sens.
Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev.şi ped. de art.37 din Lg nr.126/1995R”, au mai transmis reprezentantii IPJ Dolj.

Politica