sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voicu și Ispas vor juca pentru FCU Craiova!

Campania agresivă de transferuri a lui Mititelu continuă. Liderul din liga secundă și-a întărit atacul și apărarea

De curățenia de la Turris Turnu Măgurele profită Craiova lui Mititelu. Teleormănenii sunt în reorganizare și renunță la jucătorii cu salarii mari, în timp ce oltenii fac toate eforturile pentru atingerea obiectivului: promovarea în prima ligă. Pentru asta, Mititelu i-a întărit lotul lui Stângă cu alți doi jucători: Adrian Voicu și Denis Ispas sunt cele mai proaspete transferuri făcute de FCU Craiova.

Adrian Voicu are 28 de ani și evoluează pe poziția de extremă stânga. Acesta a mai jucat la FC Voluntari și Olimpia Satu Mare. El a semnat un contract pe un an și jumătate cu echipa lui Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Denis Ispas este cu un an mai tânăr și joacă în centrul defensivei și a semnat pe 6 luni cu craiovenii. Înainte să ajungă la Turris, apărătorul a mai trecut pe la Chindia Târgoviște, Viitorul Pandurii, Dunărea Călărași și Farul. Oltenii au mai bifat un transfer în această iarnă. Mititelu Jr. a reușit să îl convingă să semneze pe atacantul congolez Arsène Luboya, ultima oară legitimat la ACS Comuna Recea.

Politica