joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lista neagră a lui Rotaru: de cine plănuiește patronul să scape în această iarnă!

Ca de fiecare dată în pauzele competiționale, oltenii se dispensează mai întâi de jucătorii pe care nu-i doresc, apoi încep să transfere

CSU Craiova a avut cel mai bun start de sezon de la promovare încoace. Echipa a intrat pe locul 2 în pauza de iarnă, dar patronul își dorește prima poziție, ratată în vară, în finala cu CFR Cluj de pe Oblemenco.
Pentru asta începe, ca în fiecare perioadă de mercato, o primenire a lotului. Lista plecărilor se deschide cu ivorianul Stephane Acka, nemulțumit de statutul de rezervă căpătat după transferurile lui Marius Constantin și Paul Papp din 2020. De altfel, fundașul african ajuns la 30 de ani a devenit a patra opțiune pentru linia de fund: cuplul omogen e format din Constantin și Bălașa, în vreme ce Papp intră dacă unul dintre aceștia e indisponibil.
Iminenta despărțire a fost anunțată de impresarul jucătorului. „Credem că e benefic, pentru ambele părţi, să găsim o soluţie în cazul jucătorului. Politica actuală a clubului, în privinţa fotbalistului e de neînţeles. E al doilea cel mai valoros fundaş central din lot, dar practic e tratat ca un jucător tânăr.
Din moment ce joacă acolo de cinci ani, are o relaţie bună cu preşedintele, şi din moment ce vorbeşte fluent limba română, fotbalistul nu se aştepta să fie tratat în acest mod de club”, a declarat impresarul jucătorului ivorian, Christopher Abdul pentru Telekom Sport. Acka ar avea oferte din Turcia și din țările arabe.

„Totti al Craiovei” pleacă după mai bine de 6 ani!
Cu doi ani în urmă, Mihai Rotaru spunea: „Nici de glumă nu e bună plecarea lui Mateiu, el e sufletul nostru. El va fi Totti al Craiovei”. Între timp, indiferent de antrenorii care s-au succedat pe banca formației din Bănie, fie că a fost vorba de Pițurcă, Bergodi ori Papură, Mateiu a prins din ce în ce mai puține prezențe în prima garnitură alb-albastră. Jucătorul a pierdut nu doar primul 11, ci și banca în mandatul lui Papură: „Nu s-a întâmplat nimic cu Mateiu sau Acka, este doar opţiunea mea, avem 24 de jucători şi joacă doar 11 şi mai sunt 9 pe bancă”
În afară de Mateiu, din linia mediană poate dispărea bulgarul Antoni Ivanov, după revenirile lui Bic și Screciu și cumpărarea lui Mihai Căpățână. Totodată, în atac e de așteptat ca Rotaru să renunțe la Alexandru Tudorie, vârf împrumutat din Rusia, care însă n-a dat randamentul scontat, fiind preferat Mamut pentru această poziție, până la revenirea lui Koljic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica