joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi gorjeni și-au bătut familiile de Crăciun

Sărbătorile nu au fost tocmai ca în povești pentru două familii din județul Gorj. Un bărbat, de 45 de ani, din comuna Săulești, a fost la un pas să-și bată soția. Fiul acestora a încercat să-și oprească tatăl, dar furia agresorului s-a abătut asupra tânărului. Incidentul a avut loc în a doua zi de Crăciun.
„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 21 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că are un conflict cu tatăl  său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Săulești, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict cu soția sa, de 40 de ani, din aceeași localitate, moment în care, fiul acestora a intervenit între cei doi, iar tatăl său ar fi exercitat acte de violență asupra sa”, informează IPJ Gorj.
În ziua de Crăciun, o altă femeie a avut un conflict cu soțul ei, dar aceasta nu a mai fost scăpată de altă persoană: „Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, de 46 de ani, din comuna Telești, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Telești, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale”, spun polițiștii.
În ambele cazuri  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unor ordine de protecție provizorii față de cei doi bărbați, pe o perioadă de 5 zile.

Politica