joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi alb-albaștri în echipa turului Ligii 1!

Fundașul Mihai Bălașa și mijlocașul Alexandru Cicâldău fac parte din cel mai bun 11 din campionatul românesc, în viziunea LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa turului Ligii I, iar CSU Craiova are doi reprezentanţi în cel mai bun 11: fundaşul Mihai Bălaşa şi mijlocaşul Alex Cicâldău.
Fundașul oltenilor a fost caracterizat astfel de oamenii de imagine de la Ligă:  „Mihai Bălaşa – 25 de ani, 14 jocuri – Cu el pe teren în 14 dintre cele 15 jocuri, oltenii au arătat mult schimbaţi în bine la capitolul defensiv. Evoluţiile sale solide din ediţia 2020-2021 a Ligii 1 l-au readus în circuitul primei reprezentative”. Fostul fundaș fecesebist a reacționat pe pagina sa de facebook: „Mulțumesc Ligii Profesioniste de Fotbal pentru faptul că m-a inclus în cea mai bună echipă a campionatului, după primele 15 etape”.
Despre decarul CSU Craiova s-a scris: „Alexandru Cicâldău – 23 de ani, 15 jocuri – A continuat şi în stagiunea 2020-2021 evoluţiile bune din prima parte a anului 2020. Astfel, a contribuit la clasarea alb-albaştrilor pe treapta a doua a podiumului cu șase goluri (două din afara careului mare) şi o pasă decisivă”.
Potrivit celor de la Ligă, echipa turului din Liga 1 arată astfel: Vâlceanu (Clinceni) – Bălașa (CSU), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (CSU), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB). Antrenori: Leo Grozavu, Ilie Poenaru.

Politica