joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de articole pirotehnice, ridicate de polițiștii olteni

Forțele de ordine din Olt au efectuat o percheziție domiciliară, duminică dimineața, în vederea confiscării mai multor articole pirotehnice de la un bărbat de 29 de ani, din comuna Găvănești. La locuința bărbatului au fost găsite 23 de kilograme de articole cu conținut pirotehnic, de diverse tipuri și dimensiuni, notează gazetanoua.ro.

Obiectele interzise au fost ridicate, polițiștii continuând cercetările în dosarul care vizează operațiunile cu articole pirotehnice fără drept, deschis în numele bărbatului. Potrivit anchetatorilor, s-a stabilit faptul că materialele pirotehnice ar fi fost achiziționate de la un bărbat de 39 de ani, din comuna Călui. A fost percheziționată și locuința acestuia, forțele de ordine descoperind alte obiecte cu conținut pirotehnic.

„Polițiștii au întocmit și bărbatului de 39 de ani dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzută de Legea 126 din 1995 R. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica