vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 decembrie 2020. Surprize frumoase pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului

Berbec

Berbecii au nevoie de o pauză aşa că profită din plin de câteva zile de vacanţă. Acest lucru va face minuni, întrucât vă va stimula starea de spirit şi vă va reîncărca bateriile. Cu toate acestea, anumite sentimente ar putea ieși la suprafață, așa că încercați să evitați să faceți ori să spuneți ceva nepotrivit, altfel ați putea regreta mai târziu. S-ar putea să vă aflați angajați în activități care vă vor duce planurile la nivelul următor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astrologii întrevăd surprize frumoase pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului. S-ar putea însă să vă confruntaţi cu anumite probleme dacă nu sunteţi atenţi la ce se întâmplă în jurul vostru. Încercaţi să fiţi discreţi şi să nu dezvăluiţi necunoscuţilor secretele voastre. În caz contrar, cineva s-ar putea întoarce împotriva voastră şi se va folosi de informaţiile livrate chiar de voi.

Gemeni

Cei aflaţi sub semnul Gemenilor ar putea primi o veste importantă din partea unei rude îndepărtate. Luaţi decizia corectă în legătură cu viitorul vostru doar atunci când sunteţi ferm convinşi că ceea ce urmează să faceţi nu implică riscuri inutile. În caz contrar aţi putea pierde oferte mult mai avantajoase, din punct de vedere profesional.

Rac

S-ar putea să vă aprofundați înțelegerea despre dvs. și să clarificați problemele care ar fi putut provoca o mulțime de nemulțumiri de-a lungul anilor. Este posibil să apară una sau două neînțelegeri şi astăzi totuşi. O anumită persoană îşi va dori săs e îndepărteze pentru o vreme, dar nu trebuie să luaţi lucrurile personal. S-ar putea să îşi dorească linişte şi timp cu propria persoană pentru a-şi pune ordine în gânduri.

Leu

Pentru Leu, atenția dvs. ar putea fi atrasă de explorarea problemelor sau experiențelor care v-au tulburat de ceva timp. Este posibil să fi existat perioade lungi în care ai suferit şi le-au ascuns în adâncul sufletului. Acum, totuși, ați putea simți că este timpul să adresați aceste probleme și să găsiți o modalitate de a le rezolva și a le vindeca. Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, aceasta este o șansă excelentă de a primi consiliere sau terapie.

Fecioară

Fecioara are o bună oportunitate de a finaliza orice a făcut pe jumătate. Evident, pentru tine lucrurile care nu contează nu vor primi niciodată atenţia cuvenită şi ca urmare ai tendinţa de a nu duce la bun sfârşit ce nu-ţi place să faci. Totuşi, având în vedere că ţi-au dat cuvântul, e indicat să te ţii de cuvânt. Nu pentru că ai promis, ci pentru că ştii foarte bine ce înseamnă pentru tine cuvântul unei Fecioare.

Balanță

Balanța ar putea putea fi foarte sinceră în ideile și opiniile sale. S-ar putea să vă simțiți revoltați, din cauza unei decizii nedrepte în câmpul muncii. Evident, o luare de atitudine foarte vocală ar putea avea repercusiuni majore dacă vă afectează domenii mai importante din viață sau alte persoane. Ar fi mai bine să analizaţi bine subiectul şi să reacţionaţi în consecinţă.

Scorpion

Scorpionul visează doar relaxare. Nu mai are chef de nimeni şi nimic, iar singura activitate plăcută, la care nu aţi spune nu este somnul. Deşi persoanele din jurul vostru forfotesc cu tot felul de treburi, care mai de care, acest aspect nu vă pasionează prea tare şi nici nu are de ce. Singurul lucru pe care vi l-aţi propus să-l faceţi în concediu este să dormiţi fără să vă pese de nimic.

Săgetător

Astăzi, nativii zodiei Săgetător sunt paşnici şi liniştiţi, nu vor decât să se relaxeze alături de familie. Vrei să stai departe de orice problemă sau conflict, indiferent de locul în care te găsești. Tot ce te preocupă, duminică, sunt planurile legate de petrecerea de Revelion şi persoanele alături de care vei fi la trecerea dintre ani.

Capricorn

Capricornii sunt mulţumiţi de aproape tot ce li s-a întâmplat în acest an, chiar dacă a fost unul extrem de dificil. Astrele sunt foarte generoase cu tine, pentru că sunt şanse foarte mari ca în plan profesional să obţii tot ce ţi-ai propus. Mulţi dintre aceşti nativi vor avansa în carieră, dar şi în relaţia de cuplu. Eşti pregătit să treci la următorul nivel, aşa că o discuţie cu jumătatea ta în legătură cu o eventuală mărire a familiei este lucrul cel mai potrivit.

Vărsător

În această zi de duminică, Vărsătorii au în gând să-şi consume o parte din energie făcând cumpărături, indiferent că o fac online sau mergând la mall. Prima de sărbători este motivul pentru care vrei să îţi înnoieşti garderoba sau să faci achiziţii pentru casă. Sfatul astrelor pentru tine este să nu cheltuieşti chiar toţi banii, mai păstrează şi pentru începutul anului.

Pești

Astăzi, unii dintre nativii zodiei Peşti ar putea să aibă parte de mici supărări. Nu îţi face probleme şi nu te consuma mai mult decât este cazul, pentru că totul se va rezolva de la sine. Fii comunicativ şi înţelegător, nu lăsa tot felul de nimicuri să îţi strice dispoziţia de sărbători. În plan financiar, sfârşitul anului îţi va aduce un câştig neaşteptat.

Politica