joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Împreună suntem mai puternici”

În aceste vremuri provocatoare, în contextul pandemiei de Covid19, există mulți oameni care dau dovadă de spirit civic și caracter în privința măsurilor instituite în această perioadă, atât pentru siguranţa lor, cât şi a celorlalţi cetăţeni.
Un astfel de exemplu îl dă o craioveancă de 60 de ani, care se afla în izolare la domiciliu și care le-a atras atenția poliţiştilor Secţiei 2 Poliţie Craiova.
„Între această doamnă, care se afla în izolare la domiciliu şi poliţiştii care o verificau periodic, în cadrul acţiunilor pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, s-a creat o legătură specială. Doamna a precizat că a apreciat modul în care poliţiştii şi-au îndeplinit serviciul şi grija pe care aceştia o purtau pentru familia sa. La rândul lor, poliţiştii au dorit să îşi exprime aprecierea faţă de puterea de luptă şi exemplul de spirit civic de care a dat dovadă această doamnă în lupta cu virusul COVID 19”, după cum menționează IPJ Dolj.

Femeia a trecut printr-o perioadă grea din cauza infecției cu Coronavirus, dar a trecut cu bine peste boală, putând astfel să primească bucuroasă vizita poliţiştilor care o verificau în perioada în care s-a aflat în izolare.

„Bineînţeles, poliţiştii nu au venit cu mâna goală şi i-au adus acesteia cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, dar şi o diplomă de apreciere pentru tăria de caracter, puterea de luptă şi exemplul de spirit civic pe care l-a oferit într-o perioadă dificilă”, a mai menționat IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru Nica

Politica