joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin Cîțu, spaima PSD: „Nu-i așa că sunteți terminați că sunt aici? Sunteți speriați? Vă sperie o guvernare Cîțu!“

Ședința Parlamentului în care s-a votat Guvernul Cîțu a relevat încă o dată ura viscerală și frica PSD-iștilor față de noul premier. Parlamentarii social-democrați au întâmpinat numirea cabinetului cu huiduieli, insulte și minciuni propagandiste chiar de la tribună. Florin Cîțu și-a câștigat faima în ultimii ani, fiind cel mai detestat și temut liberal de către social-democrați, scrie ziaristii.com

Sorin Grindeanu, cel care a emis în 2017 infama Ordonanță 13, acum ajuns parlamentar PSD, a îndrăznit să facă o evaluare și un proces de intenții noului șef al executivului, în  cursul ședinței de miercuri: “Probabil că, dacă s-ar fi organizat un concurs pentru persoana care întruchipează cel mai prost premier, Florin Cîțu ar fi câștigat detașat. Cum să-l susții ca prim-ministru exact pe cel care a tăiat cu 22% bugetul sănătății când a izbucnit pandemia? Nici dacă v-ați fi străduit să găsiți cea mai rea variantă de premier nu ați fi reușit așa de bine! Într-un singur an, domnul Cîțu ne-a îndatorat pentru următorii 30 de ani cel puțin! Există un fir roșu în acest program: vindeți tot! V-ați propus să vindeți România cu tot cu Ardeal, cum a zis domnul Iohannis!“.

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD a reprodus mesajul  ironic al protestatarilor din Piața Victoriei, la adresa premierului Grindeanu, care stătea ascuns în clădire și – povesteau sursele – era paralizat de frică, prins între presiunile scelerate ale lui Dragnea și mulțimea gigantică de sub ferestre: “Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm!“.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, în decembrie 2020, PSD-istul Afred Simonis a reprodus mesajul  Românii au ascultat de președinte, să nu dea puterea unui singur om sau partid. PSD a câștigat alegerileDomnule Ludovic Cîțu, n-ați fugit încă? Ce rol aveți în acest Guvern? Clipiți și vă salvăm noi!“.

La finalul şedinţei, premierul desemnat Florin Cîţu le-a transmis parlamentarilor care-l contestă următorul mesaj: “Nu-i așa că sunteți terminați că sunt aici? Sunteți speriați? Vă mai sperie o guvernare Cîțu, nu-i așa? Am văzut multe în Parlament, dar tupeu la limita nesimțirii ca azi, mai rar. Auzi tupeu, după câteva zile de când ai fost investit să vii cu Ordonanța 13 și să scoți oamenii în stradă! Și să ai tupeu să vii astăzi în Parlamentul României (n.r. – aluzie la Grindeanu)… Să te dea jos propriul partid, să te arunce la gunoi pentru că ești incompetent, iar tu să vii astăzi și să ai tupeu să le vorbești românilor? Ai stat vreodată, domnule senator, să asculți românii? Pe cei 600.000 pe care i-ai scos în stradă în iarnă, cu Ordonanța 13, pe care ai dat-o ca să-l salvezi pe Dragnea? Niciodată nu i-ai ascultat! Pe cine ai chemat dumneata să te ajute în Guvern? Pe Ponta Pe prietenul tău, Ponta? Voi doi v-ați încuiat în guvern, atât de mult te interesa acea funcție! Tupeu! Cum ați lăsat economia? 50 de miliarde împrumuturi pe care a trebuit să le plătim noi! 30 de miliarde facturi! Aveți tupeul să vorbiți despre antreprenorii români? A trebuit să decontăm concedii medicale pe care nu le-ați decontat cu anii! A trebuit să plătim TVA rambursat, facturi neplătite, și astăzi vorbiți despre antreprenorii români! Cât tupeu aveți să vorbiți astăzi aici! Lucrurile se schimă! România se schimbă! Are astăzi un guvern de profesioniști. Și se va vedea din primul moment! Și nu este vorba despre ideologii. Este vorba despre o guvernare normală. Pentru români. Pentru toți cetățenii români, nu doar pentru o parte și doar pentru corupți! Dragi români, o să fie bine! Mulțumesc!“.

Politica