vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Momente de bucurie pentru copiii instituționalizați, în preajma Crăciunului

Copiii din cadrul DGASPC Olt au primit daruri de Crăciun în urma vizitei făcute de elevii Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, din Slatina. Ideea adolescenților de la liceul slătinean s-a materializat prin zâmbetele și îmbrățișările calde pe care le-au primit de la copiii din centru, marți, după ce aceștia au văzut pachetele cu dulciuri și jucării, scrie gazetanoua.ro.

Preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor CNIM, Alexandru Prina, a subliniat că adolescenţii s-au gândit că Naşterea Domnului nu înseamnă doar o sărbătoare comercială, promovată pe toate mediile, ci trăirea sentimentului de bunătate.

Astfel, elevii de la „Ion Minulescu” au trăit acest sentiment atunci când micuţii din cadrul DGASPC le-au transmis bucuria lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am fost trei membri ai Consiliului şcolar şi am făcut 100 de cadouri pentru 100 de copii, din cadrul DGASPC Olt. Ne-am gândit că Sărbătorile de Crăciun nu sunt pentru a primi cadouri ci pentru a dărui. Acest lucru ne-a fost demonstrat de zâmbetele de pe feţele copiilor, de bucuria cu care au primit cadourile. Erau nespus de bucuroşi când au primit cadourilor”, a declarat Alexandru Prina.

Totodată, elevii de clasa a X-a au precizat că vor mai desfășura alte acțiuni de acest gen, tocmai pentru a aduce zâmbetul pe chipul copiilor și nu numai „Nu este prima acţiune de acest gen. Şcoala noastră are o tradiţie în astfel de acţiuni, dar noi am vrut să facem ceva mai mare, să dăm mai multe cadouri”, a completat reprezentantul Consiliului Școlar al Elevilor din „Ion Minulescu”.

sursa foto: gazetanoua

Andreea TIGOIANU

Politica