vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se extinde rețeaua de gaze naturale, în Balș

Rețeaua de distribuție a gazelor naturale de presiune redusă va fi extinsă pe mai multe străzi din Balș, ca urmare a deciziei Consiliului Local.

Astfel, Consiliul Local Balș a aprobat, în ședința de marți, Studiul de fezabilitate, Devizul General și Anexa cu indicatorii tehnico-economici ai proiectului aferent acestei investiții, potrivit olt-alert.ro. Străzile vizate pentru extinderea rețelei de distribuție a gazelor vor fi: 1 Decembrie, 9 Mai, Anton Pann, Chilia, Câmpului, Crinilor, Cometa, Luncii, Măceșului, Macului, Mâinești, Mihail Drumeș, Nicolae Titulescu, 154A, Petre Pandrea, Pietrișului, Olarilor, Oltețului, Salcâmilor, Spineni, Stejarului, Turda, Viilor, Mihai Viteazul și Frații Buzești.

Anunțul privind aprobarea proiectului de investiție a fost făcut de un consilier local, pe pagina sa de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dragi bălșeni, în cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi am aprobat Studiul de fezabilitate, Devizul General și Anexa cu indicatorii tehnico-economici ai proiectului aferent investiției Extindere rețea de distribuție gaze naturale de presiune redusă în orașul Balș. În ceea ce ține de ședință, totul a decurs bine, proiectele de pe ordinea de zi au primit aviz favorabil din partea comisiei de specialitate, iar în ședința din plen a Consiliului Local, au fost votate cu majoritate de voturi «pentru»”, a scris, pe Facebook, Maria Bratu, consilier local din partea Pro România.

Andreea TIGOIANU

Politica