joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Percheziții pentru comerțul cu produse contrafăcute

7 localități din Olt au fost aspru percheziționate de oamenii legii, în urma comerțului cu produse contrafăcute, realizat pe internet, de mai mulți olteni. Zece percheziţii domiciliare au fost făcute, marți dimineața, în Caracal, Corabia, Drăgăneşti, Scorniceşti şi alte trei comune din Olt – Clieni, Bucinişu şi Şopârliţa, la locuinţele unor persoane bănuite de comercializarea ilicită de haine, ceasuri și parfumuri, potrivit gazetanoua.ro.

„Activitățile s-au desfăşurat în cadrul a nouă dosare penale privind vânzarea prin intermediul reţelelor sociale de articole vestimentare şi cosmetice, purtătoare de mărci protejate, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzute de Legea 84/1998”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Olt.

Ca urmare a activităților desfăşurate, au fost găsite 140 de articole vestimentare, şapte ceasuri, 33 de parfumuri şi alte bunuri purtătoare de mărci protejate cu privire la care exista suspiciunea contrafacerii. Valoarea aproximativă a bunurilor ridicate este de 27.500 lei. Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova – Biroul Judeţean de Transporturi Olt şi Biroul Judeţean de Transporturi Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica