sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi donații către SJU Slatina

Spitalul Județean de Urgență din Slatina a primit un nou rând de donații în contextul pandemiei de Covid-19, de data aceasta din partea clubului Rotary. În această săptămână, trei monitoare speciale pentru pacienții internați cu SARS-CoV-2 fost distribuite secției de Boli Infecțioase din cadrul SJU Slatina, scrie gazetaoltului.ro.

Acestea au fost achiziționate prin intermediul proiectului ,,Totul va fi bine”, suma ridicându-se la 13.000 de lei. Andreea Dumitrescu, președintele Clubului Rotary Slatina, Paul Dogaru, responsabilul de proiect și Cătălin Pătru, trezorierul clubului au predat conducerii spitalului produsele achizționate.

,,Lupta AntiCovid nu s-a încheiat. Din păcate devine din ce în ce mai acerba, pe zi ce trece! Din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu Sars Cov-2, sistemul sanitar este copleșit iar personalul medical lucrează la limita rezistenței. Ne putem implica în continuare, cu toții, prin donații în contul: Rotary Club Slatina CUI 11457556 Cont RO67 RZBR 0000 0600 0097 5201 – Raiffeisen Bank donatieproiect #totulvafibine Persoane de contact: Andreea Dumitrescu, Președinte Rotary Club Slatina 2020-2021 Paul Dogaru, Responsabil proiect#totulvafibine În aceste momente dificile, binele comunității trebuie să primeze binelui individual. Este important să ne implicam pentru a trece cu bine printr-o situație dificilă pentru noi toți!” este mesajul transmis de Andreea Dumitrescu, președintele Rotary Club Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: gazetaoltului.ro

Andreea TIGOIANU

Politica