sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu jr poate da lovitura în mercato!

Mijlocașul care poate asigura trecerea spre Liga 1 a devenit liber de contract. A declarat iubire eternă echipei lui Mititelu

Săptămâna trecută, FC Viitorul a anunțat despărțirea de craioveanul Adrian Stoian: „FC Viitorul Constanța și jucătorul Adrian Stoian au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului. Sosit în vara acestui an la formația noastră, Adrian Stoian a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul (patru în Liga 1 și una în Cupa României) și a reușit o pasă de gol. Mulțumim, Adi, și succes în continuare!”
Produs al Școlii lui Gică Popescu, Stoian și-a dorit de mic să îmbrace tricoul Universității Craiova. Mijlocașul are tatuată pe braț stema clubului craiovean. În vara lui 2019, când se transfera la FCSB, Stoian declara: „Când mi-am făcut tatuajul eram mai tânăr și, când ești copil, știți cum e… copiii spun întotdeauna adevărul. Am simțit că trebuie să fac asta și nu îmi fac probleme. Este o mândrie pentru mine și sper într-un viitor să joc, pentru că tot timpul am fost fan al acestei echipe. Când eram copil, mergeam cu tata la meciuri și m-am atașat mult de aceste culori”.
Despre rivalitatea FCU – CSU, Stoian spunea la vremea respectivă: „Un conflict care cred că o să dureze cât timp o să fie ambele echipe și… asta e, nu putem să schimbăm chestia asta. Dar mă bucur că e fotbal din nou la Craiova, îi felicit pe băieți pentru că au câștigat Cupa și au făcut oamenii fericiți. Și celorlalți le urez să vină și ei cât mai sus”.
Rămas fără angajament după despărțirea de Viitorul, Adrian Stoian își poate împlini visul din copilărie: să îmbrace tricoul echipei craiovene care are un obiectiv clar, promovarea în prima ligă. Acest lucru se poate întâmpla în condițiile în care există interes și din partea FCU Craiova.

Politica