marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 decembrie. Gemenii au ocazia să vadă adevărata față a unei persoane din anturajul lor

Berbec

Pentru Berbeci, aceștia se simt în echilibru din punct de vedere financiar, iar asta îi ajută în planurile pe care le au. Fie că au mai multe cumpărături de făcut, fie că se gândesc pe termen lung, aceste dorințe li se vor îndeplini.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur sunt nemulțumiți, dezamăgiți de o atitudine a partenerului de viață. Sunt viziuni și convingeri diferite care dau peste cap niște iluzii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că frământările sentimentale își pot lăsa amprenta și asupra stării de spirit, dar și asupra stării de sănătate.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să vadă adevărata față a unei persoane din anturaj sau chiar să fie dezamăgiți de un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se bucure de o astfel de experiență pentru că au ocazia să învețe o lecție și să înlăture o persoană care nu le merita încrederea și simpatia.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi destul de sensibilă în relațiile cu superiorii, colaboratorii și asociații și nativii se pot enerva foarte ușor, iar într-un exces de furie pot încheia un contract. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere diplomație, răbdare și calm pentru că decizia de acum s-ar putea să o regrete ulterior.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să-i asculte și pe ceilalți, pe colegi, asociați, pe cei cu care desfășoară activități profesionale pentru că nativii pot avea parte de unele conștientizări importante. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot fi prea mândri de rațiunile lor și pot fi tentați să le impună și altora să vadă lucrurile la fel ca ei.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte pe tema banilor, bunurilor comune, cheltuielilor comune. Pot primi reproșuri și acuze de la partener. Horoscopul de azi pentru zodia le poate aduce ocazia ca în urma unui astfel de dialog să conștientizeze că sunt prea legați de zona materială și astfel își refuză multe bucurii.

 Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi conflictuali în relațiile cu cei din jur, însă în multe cazuri partenerul este cel care duce lucrurile la extrem și are pretenții prea mari de la nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia unora să discute despre o mutare, schimbare de domiciliu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să poarte niște dialoguri tensionate, să aibă niște negocieri conflictuale, dar în urma cărora să ajungă la ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o idee nouă de afacere, un zvon despre un job sau despre un post eliberat la locul de muncă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea unele conștientizări financiare importante care să-i stimuleze să-și exploateze mai mult un talent. Astăzi este de preferat să evite speculațiile financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai mult curaj și mai multă încredere de sine dacă vor să cucerească pe cineva.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie ținta unor critici din partea familiei pe motiv că nu se implică în activitățile casnice și-și neglijează îndatoririle. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu fi conflictuali, cci din contră să se folosească de context pentru a conștientiza și a-și asuma niște responsabilități.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte direcți în dialog și spun lucrurilor pe nume sau, în cazul unor nativi, subtilitățile pe care le transmit prin mesajele lor deranjează pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot primi sfaturi importante de la cei cu care comunică astăzi, sfaturi care pot rezolva probleme mai vechi care-i frământă.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt și astăzi stresați din cauza unui context financiar, însă în schimb pot avea idei bune despre cum să-și valorifice un talent și în timp să-l monetizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce propuneri interesante de la persoanele cu care colaborează sau ccu care desfășoară activități comune.

Politica