vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi gorjeni și-au amenințat și bătut iubitele în pragul sărbătorilor

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Scoarța, și-a amenințat soția după ce a băut câteva pahare în plus. Incidentul a avut loc marți, iar femeia a cerut ajutorul poliției din Târgu Cărbunești.

„Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 46 de ani, din comuna Scoarța cu privire la faptul că a avut un conflict cu soțul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția acestuia”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci. Potrivit oamenilor legii, pe fondul unui conflict spontan, băiatul ar fi exercitat acte de violențe asupra concubinei sale, de 22 de ani, din aceeași localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de violență în familie.

Politica