vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Chelcea Constantin, jandarmul vâlcean ce împarte din „magia Crăciunului”

Chelcea Constantin, plutonier adjunct în cadrul Inspectoratului de Jandarmerie Județean Vâlcea, a fost ajutorul lui Moș Crăciun, cu puțin înainte de sărbătoarea mult așteptată de cei mici. Acesta a vizitat o familie ce avea nevoie de ajutor în pragul sărbătorilor de iarnă și a dăruit haine, jucării, alimente, diverse obiecte de uz casnic, inclusiv măști de protecție și dezinfectante.

„Atunci când dăruiești devii parte din bucuria celorlalți. Sosirea sărbătorilor de iarnă ne face mai buni și ne aduce sentimente de recunoștință, voie bună, emoție și bucurie. Jandarmul nostru, plt. adj. Chelcea Constantin a dorit ca astfel de sentimente să fie trăite, chiar și pentru câteva clipe, de câteva familii cu care viața nu a fost atât de prietenoasă și generoasă. Constantin a dăruit haine, jucării, alimente, diverse obiecte de uz casnic, inclusiv măști de protecție și dezinfectante, iar zâmbetele și bucuria de pe chipul copiilor au fost cea mai mare răsplată”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea despre gestul colegului lor.

Chelcea Constantin nu face astfel de gesturi doar de sărbători, dar știe că fiecare om trebuie să simtă, cât de puțin, „magia Crăciunului”: ,,În această perioadă trebuie să simțim cu toții magia Crăciunului , iar mie mi-a plăcut dintotdeauna să aduc puțin din această magie și celor care sunt mai greu încercați. Sper ca gestul meu să le aducă liniștea de care au nevoie și să își petreacă Crăciunul într-un mod mai plăcut, fără grijile cotidiene”, a spus jandarmul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica