miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reparațiile la imobilul în care află punctul de trecere a frontierei din Bechet, recepționate

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, a participat luni, alături de administratorul public al județului, Cosmin Durle, la recepționarea reparațiilor derulate la imobilul în care află punctul de trecere a frontierei din orașul Bechet.
Lucrările au inclus intervenții ample la nivelul acoperișului, refacerea tencuielilor interioare și exterioare, înlocuirea tâmplăriei sau modernizarea instalațiilor electrice și sanitare.
„Ne-am dorit și iată că am reușit să contribuim la îmbunătățirea condițiilor în care își desfășoară activitatea structurile a două instituții importante, Poliția de Frontieră și Direcția Vamală. Sunt peste 130.000 de euro alocați de Consiliul Județean Dolj pentru ceea ce, în definitiv, înseamnă modernizarea acestei clădiri.
Intervenția asupra imobilului era cu atât mai necesară cu cât, așa cum ne indică și datele de trafic, punctul de trecere a frontierei din Bechet rămâne unul intens tranzitat. Spre exemplu, doar în ultimul weekend, pe aici au traversat granița aproape 500 de camioane și tiruri”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.
Contractul „Reparaţii curente clădire punct de trecere frontieră Bechet”, cu o valoare totală de 645.003,75 lei, inclusiv TVA, a fost derulat cu finanțare asigurată integral din bugetul propriu al CJ Dolj.  

Biroul de presă al CJ Dolj

Politica