vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Operatorul Distribuție Oltenia va asigura asistență tehnică unui transport agabaritic pe ruta Bechet – Podari, județul Dolj. Transportul va necesita întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică și pe anumite tronsoane de rețea, demontarea și remontarea unor branșamente electrice

Finalizarea transportului agabaritic cu dimensiuni de 29.5 m/ 5.4 m/ 6.5 m înălțime, pe ruta Bechet – Podari este programată pentru zilele de 22 și 23 decembrie, în condițiile impuse de legislația în vigoare și în funcție de evoluția condițiilor meteo.
În vederea asigurării condițiilor de securitate electrică și pentru a preveni eventuale avarii electrice, Distribuție Oltenia va întrerupe temporar alimentarea cu energie electrică pe 22 decembrie și posibil și în data de 23 decembrie, pe ruta Bechet – Podari, județul Dolj.
Astfel, Distribuție Oltenia va întrerupe etapizat, alimentarea cu energie electrică a localităților Bechet, Lișteava, Piscul Sadovei, Sadova, Căciulălești, Toceni, Dobrești, Murta, Valea Stanciului, Padea, Drănic, Segarcea și Calopăr, județul Dolj, doar pe durata trecerii transportului agabaritic prin aceste localități.  
Asistența tehnică asigurată de Distribuție Oltenia va presupune întreruperi temporare ale energiei electrice și lucrări de demontare/ remontare branșamente electrice, care vor fi susținute de efortul comun a 10 echipe operative DEO, împreună cu un prestator de servicii.
Echipele operative DEO vor fi în teren pentru a asigura întreruperea alimentării cu energie electrică în condiții de siguranță precum și revenirea la schema normală de funcţionare a rețelei electrice.
Le mulțumim consumatorilor de energie electrică din zonă pentru înțelegere și îi asigurăm că operatorul de distribuție va depune toate eforturile pentru a diminua disconfortul creat și durata necesară reluării alimentării cu energie electrică.

Reamintim!
Pentru semnalarea oricăror incidente intervenite în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice, vă rugăm să apelaţi INFO Tel, la numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:
– 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice reţea;
– 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

Politica