joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Guvernul Cîțu ar putea fi votat miercuri seara

După consultările de la Palatul Cotroceni, liderii coaliției au declarat că vor ca votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu să fie dat miercuri seara, astfel încât imediat după vot să aibă loc și prima ședință de Guvern.

Premierul propus de coaliție, Florin Cîțu, a spus că își dorește ca guvernul să fie învestit mâine seară, prin votul Parlamentului, urmând ca după învestire să aibă loc și prima ședință de guvern.

„I-am transmis domnului președinte că sunt gata să îmi asum această guvernarea într-o perioadă grea pentru România. Am prezentat și cum văd lucrurile după votul de mâine seară și care ar trebui să fie primele măsuri din prima ședință de guvern”, a spus Cîțu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș au declarat că încep cu dreptul acest parteneriat și că este o coaliție care își asumă „responsabil” măsurile necesare.

„I-am comunicat președintelui că am decis să îl susținem pe Florin Cîțu și că avem un program de guvernare finalizat. I-am propus președintelui să lucrăm împreună, în parteneriat, pentru că România are nevoie de reforme. Începem cu dreptul și construim un parteneriat între Parlament, Guvern și Președinte”, a spus Dacian Cioloș.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor a vorbit despre o guvernare de 4 ani, scrie Digi24.

„Am transmis președintelui intenția noastră de a colabora și conlucra pentru o perioada de 4 ani de zile. Avem o responsabilitate uriașă. Sunt convins că această perioadă care urmează, cu eforturile necesare, prin colaborare, va însemna un lucru bun pentru România. Sunt convins că mâine seară, după votul Parlamentului, putem începe munca”, a declarat liderul UDMR.

Politica