vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Râmnicenii pot pierde Proiectul pentru Dealul Capela

Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, este îngrijorat pentru că orașul ar putea rata un proiect important pentru dezvoltarea economică și turistică. Este vorba despre preluarea celor 46 de hectare de pe Dealul Capela și construirea unui parc tematic de genul celui de la Râșnov.

Mircia Gutău spune că proiectul a fost respins inițial, dar detaliile au fost rezolvate în cele din urmă. Totuși, lucrurile nu au fost puse în mișcare. Astfel, edilul din Râmnicu Vâlcea cere o dezbatere publică.

„Este un proiect al tuturor râmnicenilor, nu al PER-ului sau al PSD-ului. S-a făcut o muncă teribilă, gândiți-vă că este vorba despre 46 de hectare, ce muncă a fost la fișele cadastrale. Am fost printre primii care am depus proiectul, până la urmă ne-am calificat noi, Suceava și Timișoara. Proiectul nostru a fost respins, am crezut că este treabă politică, dar nu ne-am lăsat. Am mers la Suceava și la Timișoara și am cerut un model din documentele depuse de el. Am găsit o singură chichiță, am rezolvat-o. Acum se tărăgănează în Consiliul Local de două luni, este strigător la cer. Noi vrem să facem totul ca la carte. Vreau o dezbatere publică, să stabilim dacă facem un parc de aventură sau un parc de relaxare. Vreau să aducem un expert din străinătate, care a mai făcut așa ceva” – a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: gazetavalceana.ro

Politica