joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltean, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Fălcoiu, Olt, a fost arestat preventiv duminică, pentru tentativă de omor, după ce și-ar fi înjunghiat fratele. Conflictul între cei doi frați a avut loc sâmbătă seară, când, pe fondul consumului de alcool şi al unei discuții tensionate mai vechi, inculpatul i-a aplicat fratelui său în vârstă de 48 de ani o lovitură de cuțit în zona abdominală, care, din nefericire, i-a fost fatală, scrie olt-alert.ro.

Decizia de arestare preventive a inculpatului Sava Georgel a fost luată de Tribunalul Olt, la propunerea Parchetului Olt.

„În baza art. 202 alin.(1),(3) şi (4) lit. e)C. proc. pen, art. 223 alin. (2) C.p.p., art.226C.p.p Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 349/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sava Georgel, cercetat pentru săvârşirea infracţinii de tentative la omor prev. de art. 32 alin. 1 c.p. rap. la art. 188 alin.1 şi 2 C.p., cu aplic. 199 alin. 1 C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.12.2020 până la data de 18.01.2021, inclusiv”, se arată în încheierea instanței de judecată. Anchetatorii au susținut că rana i-a pus imediat viaţa în pericol fratelui mai mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sâmbătă seara, s-au certat, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict preexistent, şi în acea împrejurare, inculpatul i-a aplicat o singură lovitură fratelui, undeva în zona abdominală, dar i-a pus în pericol viaţa”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului Olt.

Andreea TIGOIANU

Politica