Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Nuntă cu 10.000 de invitați, fără restricții și distanțare socială

Publicat

pe

Doi tineri care visau la o nuntă mare au reușit să ocolească restricțiile potrivit cărora lista de invitați trebuia să se limiteze la 20 de persoane și au primit felicitări de la 10.000 de oameni „prezenți” la nunta lor.

Mai exact, cei doi miri și-au transformat nunta într-un eveniment de tip drive-thru. Duminică dimineață, tinerii proaspăt căsătoriți s-au postat în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur, în timp ce oaspeții treceau prin fața lor încet, cu mașinile.

Geamurile au rămas ridicate, în timp ce oaspeții au transmis felicitările de la distanță.

A durat trei ore până când toți cei 10.000 de „participanți” la nuntă i-au salutat pe miri. Apoi a urmat masa. Toți invitații și-au ridicat meniul de nuntă, atent ambalat, prin geamul mașinii, după care au plecat la casele lor să-l savureze.

Mirele Tengku Muhammed Hafiz și mireasa Oceane Alagia nu sunt niște tineri obișnuiți. El este fiul unui influent politician malaezian și fost ministru al cabinetului Tengku Adnan. „Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici”, a scris pe Facebook mândrul tată, care a și postat mai multe fotografii.

Nunta a avut loc cu o zi înainte ca tatăl politician al mirelui să fie găsit vinovat într-un caz de corupție, fiind condamnat la 12 luni de închisoare, scrie Digi24 care citează BBC News.

Malaezia se luptă în prezent cu un nou val de cazuri de Covid-19. Țara a înregistrat în total aproximativ 92.000 de cazuri de coronavirus și peste 430 de decese.

Continue Reading