marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani are o nouă promoție de absolvenți

Examenul de absolvire al elevilor seriei de școlarizare 2020, din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani s-a încheiat. Evaluarea s-a desfășurat la sediul școlii, în cadrul căruia cei 189 de elevi au susținut probe practice, scris și oral.
În baza rezultatelor obținute pe întreg parcursul procesului de pregătire, absolvenții au optat pentru unul din locurile puse la dispoziție de către Inspectoratul General al Jandarmeriei, dar și pentru alte structuri aparținând Sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică.
La încheierea studiilor, cele mai bune rezultate le-a obținut elevul Mihai George Florentin, care cu media 9,79, a fost declarat șeful celei de-a XXVII-a promoții, 2020. În ziua de 18 decembrie, la unitățile în care au fost repartizați, vor primi gradul de sergent-major, iar cu data de 28 decembrie vor începe activitatea ca subofițeri în Jandarmeria Română.
„Colectivul Școlii le mulțumește tuturor tinerilor care au ales să se pregătească în instituția de la Drăgășani și le transmite urarea de succes și cât mai multe misiuni sub semnul lucrului bine făcut!”, a fost mesajul reprezentanților Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Politica