joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Petrescu, soluție pentru CSU Craiova

Mihai Rotaru se poate ghida după rețeta succesului de la CFR Cluj și să-l aducă pe antrenorul ce i-a făcut campioni pe ardeleni, 3 ani la rând. Potrivit prosport.ro, Dan Petrescu, antrenorul în vârstă de 52 de ani, negociază cu CSU Craiova, după despărțirea de CFR Cluj. De asemenea, are mai multe oferte din străinătate.
CSU Craiova nu este singura echipă ce îl vrea pe „Bursuc”. Se pare că mai multe cluburi sunt pe urmele tehnicianului ce a făcut din CFR Cluj o formație de top a fotbalului românesc. Negocierile dintre Rotaru și Petrescu pot fi destul de dificile.
Patronul oltenilor are o strategie clară de creștere a tinerilor, pe care vrea să îi vândă, la momentul oportun, pe bani mulți. Dan Petrescu este un antrenor ce lucrează mai bine cu fotbaliști experimentați, fapt ce poate duce la un conflict de interese în cadrul clubului din Bănie. Totodată, pretențiile financiare ale tehnicianului nu sunt deloc ușor de suportat, chiar și pentru un patron ce a încasat sume importante din transferuri în ultimii ani.

Politica