miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Balș, demersuri pentru reabilitarea unui fost centru de plasament

Municipalitatea din Balș a decis preluarea și modernizarea fostului centru de plasament ,,Floare de colț”, imobil în care vor fi mutate serviciile Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Ambulanței.

Fostul centru de plasament făcea parte din Direcția Generală de Asistență Socială Olt, însă în urma unei hotărâri a Consiliului Local, construcția va fi preluată de Primărie, care se va ocupa de reabilitare, scrie gazetanoua.ro. Astfel, pe lângă angajaţii Poliţiei Balş, care își vor muta sediul în imobil, trei camere din clădire vor fi date în administrare către SMURD Balş, iar un spaţiu va fi folosit de către Serviciul de Ambulanţă, pentru decontaminare.

Potrivit primarului din Balș, Cătălin Rotea, lucrările de reabilitare vor dura aproximativ trei luni, iar investiţia va fi suportată din bugetul local. Decizia prin care imobilul a fost dat în administrarea Primăriei Balş a fost aprobată în şedinţa de joi a Consiliului Judeţean Olt, în subordinea căruia se află DGASPC.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De-a lungul timpului, Consiliul Judeţean a fost alături de primăriile din judeţ. Transferăm proprietatea astfel încât să îşi demareze o serie de proiecte necesare localităţii”, a menționat preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Andreea TIGOIANU

Politica