vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Îndemnul lui Papură către elevii săi: „Să dăm totul pe teren!”

Antrenorul oltenilor spune că echipa își propune victoria meci de meci, iar disputa cu FCSB nu face excepție

CSU Craiova privește de sus FCSB înaintea duelului din finalul acestei săptămâni. La conferința de presă premergătoare jocului, Corneliu Papură a spus: „Este un meci important, împotriva unei echipe bune din campionatul nostru. Trebuie să dăm mai mult în acest meci pentru a reuși să câștigăm împotriva FCSB-ului. Trebuie să fim mult mai atenți. Primul obiectiv este să câștigăm cu ei, după aceea vom vedea. În fiecare etapă avem examen, trebuie să îl treci și să faci tot ce depinde de tine să câștigi. Toate echipele au părți vulnerabile, încercăm să le găsim, împreună cu băieții și să le speculăm, să profităm de ele. 
Noi ne dorim mereu să câștigăm. FCSB are jucători buni de atac, cu multe goluri marcate, nu numai Man este periculos. Trebuie să ne autodepășim pentru a obține mai mult decât în sezonul trecut, să fim top în toate meciurile. Vom fi pregătiți să dăm maxim pentru fiecare meci. Un rezultat favorabil ar fi extraordinar. Important este să dăm totul pe teren, indiferent de numele pe care îl avem.

Bălașa și Vlădoiu, apți de joc
Vești bune în tabăra olteană. Atât Bălașa, cât și Vlădoiu sunt aproape recuperați pentru meciul cu FCSB. Cei doi jucători ieșiseră accidentați în timpul meciului de la Arad, dar potrivit Fanatik sunt recuperați. Papură a spus:  „A fost un joc dur la Arad. Ei ar fi trebuit să ia și un cartonaș roșu la intrarea la Vlădoiu. Sperăm să recuperăm toți jucătorii pentru meciul cu FCSB. Au anumite contuzii, dar vom vedea. Să știți că am simțit tensiunea în meciul de la Arad, având în vedere configurația din clasament și faptul că treceam pe primul loc”.
De partea cealaltă FCSB nu se va baza pe Miron suspendat pentru cumul de galbene.  Nu e exclus să-i vedem în centrul defensivei fecesebiste pe Marius Briceag, fost jucător la CSU Craiova, ori Ovidiu Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica