sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU: „Obligatoriu, cumpără-ți bilet virtual la meciul cu FCSB”. Papură și-a cumpărat!

Clubul oltean a scos la vânzare bilete pentru fanii alb-albaștri, dar și-a cumpărat și antrenorul principal

CSU Craiova îi îndeamnă pe fani să achiziționeze bilete la meciul cu FCSB, mizând pe rivalitatea cu Dinamo: „Leii întotdeauna peste câini”, trimitere la faptul că meciul dintre Dinamo și CFR Cluj este sold out deja.
„E timpul să arătăm că putem „să umplem stadionul” și în condiții speciale. „Leii” întotdeauna peste „câini”. Obligatoriu cumpără-ți bilet virtual la meciul cu FCSB iar dacă încă nu ți-ai făcut abonament înseamnă că ești dator echipei și e timpul să-ți faci drum la magazinul oficial, cel mobil sau să accesezi platforma noastră online”, este mesajul clubului din Bănie pentru suporterii săi.
Papură a achiziționat și el bilete: „Am cumpărat și eu bilete virtuale pentru familia mea. Avem suporteri fanatici, foarte aproape de echipă. Suntem pasionali, noi, oltenii. 
Era ideal să avem spectatori. Îmi amintesc că atunci când jucam eu, am câștigat cu 3-1, iar publicul ne-a purtat spre victorie, chiar dacă aveam o echipă în formare. E regretul pe care îl am. Îmi pare rău că nu sunt suporteri, există o atmosferă incredibilă la noi.”
Preţurile biletelor scoase la vânzare de CSU Craiova variază în funcţie de locul ocupat pe stadion: 10 lei costă un bilet la peluze, 20 la tribuna a doua, 40 la tribuna 1. La VIP este ceva mai scump, 50 și 70 de lei, în timp ce o lojă ajunge la 400 de lei.

Politica