vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Șeful ISU, colonelul Florentin Dragomir, a avut o discuție părintească cu 7 pompieri

Într-un cadru festiv, le-a cerut să fie cuminți, să nu facă prostii, să muncească  mult  și i-a felicitat pentru reușita lor. Este vorba de comandantul ISU Mehedinți, colonelul Florentin Dragomir și de 7 pompieri noi,  angajați pe bază de concurs, care au depus jurământul de credință în cadrul unității,  în aceste zile.

 Potrivit unui comunicat al ISU Mehedinți, un număr de  șapte pompieri au depus jurământul de credință față de țară, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic actual. 

,,Depunerea jurământului militar este un moment emoționant, unic în cariera fiecărui militar, care naște un puternic sentiment de patriotism, dar și de asumare a unei mari responsabilităţi. Prin acest act, tinerii și-au luat angajamentul că vor apăra țara, vor respecta legislația și regulamentele militare. Cei șapte pompieri au fost felicitați de inspectorul șef al ISU Mehedinți, colonel Florentin Dragomir, care le-a cerut să dea dovadă de implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce le revin, dar și de o pregătire continuă. Noii colegi au fost încadrați, în urma selecției efectuate din sursă externă, pentru o perioadă determinată, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus. Aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul Detașamentelor Drobeta Turnu Severin și Orșova, dar și la sediul inspectoratului. Colectivul pompierilor mehedințeni le urează succes în îndeplinirea misiunilor încredințate noilor camarazi!” se arată într-un comunicat de presă transmis de către ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica