joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Golul lui Ofosu duce CSU Craiova pe primul loc!

Oltenii câștigă fără prea mari emoții bătălia de la Arad. Papură vrea mai mult: „Nu contează la maraton dacă după 13 kilometri ești pe prima poziție”.

CSU nu i-a lăsat nicio speranță Aradului și a urcat pe primul loc în clasament. La fel ca în meciul cu Mediaș, Cicâldău deschide scorul cu un exterior de pus în ramă. Gazdele egalează prin Buhăceanu, la nici 10 minute distanță. Ofosu dă copy-paste la golul cu medieșenii, și oltenii revin în avantaj. La ambele goluri, pase decisive pivotul Mamut. Toate evenimentele se petrec în prima jumătate de oră a jocului. Apoi tabela nu se mai schimbă până la final. Juveții se impun cu 2-1 și trec peste FCSB, iarăși pe locul 1. În etapa următoare Rotaru și Becali își vor măsura puterea pe Oblemenco.

Papură: Nu contează la maraton, dacă la kilometrul 13-14, eşti pe prima poziţie!
După meci, Corneliu Papură a spus: „Trei puncte, le-am luat, sunt importante pentru configuraţia clasamentului. Ne aşteaptă două meciuri grele, ca de altfel toate meciurile. Nici astăzi nu am avut un meci uşor. Ne-am panicat oarecum, puteam să închidem rezultatul, să facem 3-1, dar aşa s-a scris istoria acestui meci. Nu a fost un joc foarte frumos, să avem aceeaşi prestaţie din prima repriză, dar cu toate astea puteam să înscriem al treilea gol. Echipa adversă şi-a creat ocazii pe faze fixe şi nu ne-a pus probleme. Nu contează la maraton, dacă la kilometrul 13-14, eşti pe prima poziţie. Important este la sfârşit”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Balint: „E greu cu granzii campionatului”
Omologul său, Laszlo Balint, a declarat: „Vrem să ne luăm la trântă și cu granzii campionatului, dar s-a demonstrat, cel puțin în ultimele două meciuri, că e destul de dificil să facem acest lucru. Asta nu ne descurajează, o luăm de la capăt mâine. Avem un program foarte greu, din nou vom avea jucători importanți care vor lipsi în deplasarea de la Sepsi, una incredibil de grea. Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom vedea cum o să terminăm anul”.

Cicâldău: „Am fost înjurați de polițiști și pompieri”
Decarul oltenilor nu-și explică prezența fanilor pe stadion și a spus că alb-albaștrii au fost înjurați de polițiști: „Am avut un meci foarte greu şi cu o echipă foarte agresivă care s-a strâns foarte bine în jumătatea lor. Nu pot să înţeleg un singur lucru. Cum de aici au fost atâţia suporteri şi la noi nu vine nimeni?
La noi nu e voie, iar aici au fost atâţia suporteri? Au fost suporteri şi mai deranjant e că am auzit poliţişti şi pompieri din alte colţuri cum ne înjurau”.

UTA – CSU Craiova 1-2
Au marcat: Buhăceanu 21 / Cicâldău 13, Ofosu 26
Stadion: Francisc Neuman (Arad), spectatori: –
UTA: Iacob – Bustea, Erico, Benga, Rrumbullaku – Ursu (68 Melinte), Isac (68 Oroian), Albu, Rusu (46 Ioniță) – Buhăceanu, Rus (80 Miculescu). Antrenor: L. Balint.
CSU: Pigliacelli – Vlădoiu (60 Vătăjelu), Bălașa (51 Papp), M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuț (76 Ivan), Mamut, Ofosu. Antrenor: C. Papură.
Arbitru: Marius Avram. Asistenți: Marius Barbu, Mircea Orbuleț
Eliminat: Benga 85.

Politica