joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Colaborare între DSP Olt și Armată, în lupta anti-COVID

25 de militari din cadrul unei unități din Olt vor sprijini Direcția Publică de Sănătate din județ pe fondul pandemiei de SARS-CoV-2. Colaborarea dintre MAPN şi DSP Olt a început de marţi, 15 decembrie, având în vedere anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale cu privire la cei 600 de militari puși la dispoziția direcțiilor de sănătate publică din țară.

Cele 25 de cadre militare din Olt vor îndeplini mai multe sarcini, printre care cea de operator call-center, operator de calculator pentru înregistrarea datelor despre pacienți și vor participa la realizarea de anchete epidemiologice Covid-19. Mai mult, militarii au fost deja instruiţi cu privire la informațiile pe care trebuie să le colecteze.

„Instructajul s-a efectuat de către personalul specializat din cadrul DSP Olt, pentru a putea furniza informaţii cu privire la infecţia Covid-19, la numarul de telefon 0214144449. Personalul din cadrul MAPN îşi va desfăşura activitatea în cadrul Unităţii Militare, apelurile telefonice fiind redirecţionate”, se arată într-un comunicat de presă emis de DSP Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica