sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Șoferi prinși beți la volan de către poliție

IPJ Mehedinți a anunțat că a depistat în trafic mai mulți șoferi sub influența băuturilor alcoolice la volan.
La data de 12.12.2020, ora 01.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au depistat, în trafic, un bărbat de 29 de ani, din comuna Gîrla Mare, în timp ce conducea un autoturism, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 12.12.2020, ora 06.47, polițiștii Poliției Municipiului Orșova au depistat, în trafic, un bărbat de 31 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară, după ce a consumat băuturi alcoolice.  
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.          
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 
La data de 11.12.2020, ora 13.10, polițiștii Secției Poliție Rurală Izvoru-Bîrzii au depistat, în trafic, un bărbat de 40 de ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism, pe DN67, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica