miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Prinsă de polițiști, pentru furturile din Germania

O tânără de 26 de ani din Balș, a fost prinsă de polițiștii olteni, după ce a fost dată în urmărire pentru mai multe furturi din magazinele nemțești. Aceasta a fost condamnată pentru alimentele și obiectele de igienă personală, pe care le fura din diverse magazine, în Germania, scrie gazetanoua.ro. Însă, prin intermediul Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratului General al Poliţiei Române, femeia a fost prinsă de forțele de ordine oltene.

„La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Poliției orașului Balș au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Germania, pe numele unei femei, de 26 de ani, din orașul Balș, condamnată la pedeapsa cu închisoarea, pentru comiterea unor furturi din societăți comerciale. Pentru punerea în executare a mandatului de arestare, poliţiştii olteni au beneficiat de date oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt au prezentat femeia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde a fost reținută pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica