joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean, prins de jandarmi în timp ce vindea pește din portbagajul mașinii

Un bărbat din comuna Orlești a fost prins de jandarmii vâlceni în timp ce comercializa pește din portbagajul autovehiculului personal într-o parcare din Cartierul Ostroveni. Întrebat de activitatea desfășurată și proveniența peștelui, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu a putut să dea jandarmilor niciun răspuns, întrucât acesta nu deținea niciun document care să îi permită comercializarea acestuia.

În momentul depistării, asupra bărbatului s-a găsit cantitatea de 20 kg de peste din speciile caras, știucă și plătică. Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării și predată lucrătorilor din A.N.P.A. spre a fi distrusă. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare și predate poliției pentru continuarea cercetărilor.

„Jandarmeria Vâlcea nu încurajează astfel de fapte și recomandă cetățenilor să anunțe imediat cea mai apropiată patrulă de jandarmerie daca sunt abordați de necunoscuți care le oferă spre vânzare astfel de produse”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica