vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

50 de pomi de Crăciun, confiscați de polițiștii din Craiova

Forțele de ordine doljene au fost prezente în Piața Centrală din Craiova, verificând cadrul legal în care comercianții vând pomi de Crăciun. Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, precum și reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Direcției Silvice Dolj, au desfășurat o acțiune în Piața Centrală din Craiova, pentru verificarea modului în care sunt depozitați și comercializați ,,pomii de Crăciun”.

Potrivit reprezentaților IPJ Dolj, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.000 de lei și au fost confiscați 50 de pomi de Crăciun.

,,În acest sfârșit de săptămână, polițiștii doljeni au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic. Acțiunile sunt coordonate la nivel național și se desfășoară pe raza întregului județ, în colaborare cu jandarmi precum şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere şi Direcției Silvice. Astfel, au fost desfășurate activități prin constituirea de filtre rutiere pe drumurile publice, care vizează controlul transportului materialului lemnos și verificarea legalității documentelor de proveniență și însoțire a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun”, se arată în comunicatul de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj. Totodată, în cadrul acțiunilor desfășurate de forțele de ordine, sunt verificați agenții economici de profil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica