vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tragedie printre iubitorii de cofeină: Se interzice cafeaua la pachet!

Iubitorii de cafea din Cehia ar putea sa treaca printr-o perioada dificila, dupa ce Guvernul de la Praga a interzis cafeaua la pachet, in dorinta de a contracara pandemia de coronavirus, transmite DPA, conform ziare.com.

Decizia Guvernului i-a determinat pe cetatenii cehi sa isi exprime nemultumirea in comentariile postate pe portalurile de stiri. „Este bataie de joc”, s-a plans un utilizator de Internet. „Nu am timp sa stau in cafenea dimineata, inainte de munca”, a scris un alt utilizator. Altii au raspuns intr-o maniera mai ironica, unul dintre comentatori apreciind ca „asta cu siguranta ne va salva de pandemie”.

Decizia de interzicere a cafelei la pachet a fost aprobata joi de Guvernul ceh, insa, din cauza formularii neclare, unii au crezut ca este vorba pur si simplu de o eroare. Ministrul ceh al Industriei si Comertului, Karel Havlicek, a sporit confuzia dupa ce a spus ca, in opinia sa, cafeaua la pachet va fi permisa doar in cazul in care consumatorii vor lua paharul de cafea „acasa, intr-o punga”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul Sanatatii, Jan Blatny, a risipit orice indoiala cu prilejul unei dezbateri care a avut loc vineri seara: ,,Nu este vorba de o greseala: obiectivul este acela ca nu vom mai face plimbari prin pietele de Craciun sau pe strazi cu cani de cafea sau mancare in mana”, a precizat ministrul Sanatatii.

Politica