miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stocuri epuizate la mașină electrică care nu trebuie încărcată niciodată!

În doar 24 de ore după punerea în vânzare, stocul a fost epuiza la prima mașină electrică care nu trebuie încărcată niciodată, aceasta s-a vândut ca pâinea caldă, scrie LadBible. 

Compania producătoare de maşini, Aptera Motors, a anunţat vineri, 4 decembrie că s-a întors cu un nou vehicul electric solar. Potrivit Aptera vehiculul costă doar 26.000 de dolari (19.661 de lire sterline) și nu trebuie niciodată să fie încărcat în mod activ de către proprietarul său.

Aptera Motors se mândreşte cu o autonomie de până la 1.600 de kilometri pe încărcare completă, distrugând performanţele industriei până în prezent. Într-o postare pe Twetter, producătorul a spus: “VEȘTI BUNE! Pre-comenzile pentru modelele Paradigm și Paradigm + în ediție limitată s-au VÂNDUT oficial în mai puțin de 24 de ore. Salutări celor care au făcut lansarea noastră un succes atât de uimitor.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Principalele descoperiri şi caracteristici ale Aptera includ:

Gama de recorduri: rezistenţa redusă a lui Aptera îi oferă cea mai lungă autonomie dintre toate vehiculele de producţie create vreodată – realizând până la 1.600 de kilometri pe încărcare şi descărcând şoferii de anxietatea frustrantă a autonomiei.

Solar: Sistemul solar integrat poate fi configurat pentru a oferi până la 70 de kilometri pe zi cu peste 3 metri pătraţi şi 180 de celule solare eficiente proiectate în structura corpului. Acest lucru face ca Aptera să fie primul vehicul capabil să satisfacă cele mai multe necesităţi zilnice de conducere folosind numai energia solară.

Grupuri de propulsie eficiente: motoarele electrice răcite cu lichid propulsează Aptera de la 0 la 60 în doar 3,5 secunde, cu o viteză maximă de 180 km/h. Tracţiunea integrală şi controlul cuplului vectorizat oferă Aptera confort, control al stabilităţii şi capacitatea de a face faţă vremii nefavorabile.

Eficienţă reglabilă: setările reglabile integrate în interfaţa utilizatorului Aptera menţin şoferii actualizaţi cu modalităţi prin care pot economisi energia şi extinde autonomia în timp real. Producţie scalabilă: Aptera a rezolvat provocările cheie, permiţând producţia rapidă, de volum mare şi eficientă din punct de vedere al costurilor – având doar patru piese principale.

Politica