marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Record Mondial de Crăciun: Câți brazi a împodobit o familie!

Anual de sărbători, Susanne și Thomas Jeromin, un cuplu din orașul Rinteln, Germania, își transformă casa într-un adevărat sanctuar de decorațiuni de Crăciun. Pandemia de coronavirus nu le-a redus din entuziasm. Din contră, și-au depășit recordul și au împodobit nu mai puțin de 420 de brazi în apartamentul lor de 100 de metri pătrați. Și-au pus și în baie brazi, potrivit site-ului rnd.de, citat de libertatea.ro.

Pentru asta, cei doi soți au cheltuit în jur 30.000 de euro, iar efortul lor a fost răsplătit cu un certificat de record mondial din partea ”Institutului pentru Recorduri din Germania” pentru „cei mai mulți pomi de Crăciun împodobiți într-un singur loc”. Susanne și Thomas Jeromin au petrecut trei luni ca împodobească cei 420 de brazi. „De fapt, noi ne depășim propriul record mondial în fiecare an”, spune fericit Jeromin, 54 de ani.

Este al patrulea record stabilit de cuplul german. În 2017, Susanne și Thomas au împodobit 250 de brazi, în 2018 au decorat 316, iar anul trecut, 350. ”Toți brazii sunt artificiali, altfel nu ar rezista”, a dezvăluit bărbatul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica