joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii din Novaci pun în aplicare planul „Foc de artificii 2020/2021”

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din  orașul Novaci, s-a ales cu dosar penal după ce a scos la vânzare mai multe articole pirotehnice. Gorjeanul este administratorul unei societăți comerciale, dar nu era autorizat să vândă astfel de produse.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au desfășurat o acțiune în baza planului ,<Foc de artificii 2020/2021,> Cu ocazia controalelor efectuate, la o societate comercială din orașul Novaci, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 65 de ani, din  orașul Novaci, administrator al societății comerciale, ar fi expus spre comercializare cantitatea de 40 bucăți articole pirotehnice, fără ca societatea să fie autorizată pentru efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit  în dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept. Articolele pirotehnice au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica