marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 1600 de vâlceni, verificați de polițiștii, jandarmii și pompierii militari din județ

Polițiștii vâlceni au continuat activitățile de informare și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Acțiunea s-a desfășurat sub autoritatea Instituției Prefectului și au participat polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control.

Toți aceștia au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Verificările  au avut loc în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, centre comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

„Au fost verificate 64 de societăți comerciale/terase/restaurante și alte medii de interes, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. De asemenea, acțiunile au inclus verificări în mijloacele de transport și mijloacele de transport în comun fiind controlate 107 mijloace de transport. Au fost legitimate și verificate peste 1.600 de  persoane, iar ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 2.500 de lei”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus, echipajele de poliție, poliție locală și jandarmerie aflate în serviciu pe raza județului Vâlcea, verifică modul de respectare a interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei.

Politica