vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

20 de petrecăreți, prinși de jandarmi în timp ce încercau să fugă dintr-un local din Râmnicu Vâlcea

Un grup de 20 de petrecăreţi a fost găsit de jandarmi într-un pub din Râmnicu Vâlcea, aproape de miezul nopţii. Patronul a refuzat iniţial accesul oamenilor legii în local şi i-a ţinut o oră la uşă, până când a cedat insistenţelor. 35.000 de lei a fost suma la care s-au ridicat amenzile aplicate.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu în zona Goranu din Râmnicu Vâlcea, a observat că în anticamera unei pizzerii se aflau câteva persoane. Clienții au vrut să fugă pe ușa din spate, dar au fost prinși. Câțiva dintre aceștia nu aveau nici mască de protecție și au fost amendați pentru acest lucru.

„La vederea echipajului de jandarmerie, angajaţii au avertizat clienţii să iasă din încăpere prin uşa care dădea în curtea din spatele pizzeriei, dar spre ghinionul lor , aceştia au fost opriţi la timp de către jandarmi şi nu au avut timp să părăsească localul. În urma interceptării şi legitimării, 3 persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 1.500 lei pentru nepurtarea măştii de protecţie, iar patronul pizzeriei cu amendă contravenţională în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor economici în intervalul orar 21.00-05.00”, informează Jandarmeria Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alte 9 persoane au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, de data aceasta în incinta unui bar din oraşul Băbeni.

În ciuda faptului că angajata localului ştia că în această perioadă clienţii nu au voie să consume sucuri şi băuturi alcoolice în interiorul localului, aceasta a decis totuşi să îi lase. Mai mult de atât, majoritatea clienţilor nu purtau nici masca de protecţie. Sancţiunile contravenţionale aplicate în acest caz s-au ridicat la suma de 4.500 lei.

„Pentru evitarea acestor situaţii va rugăm să respectaţi măsurile de restricţie impuse de această perioadă”, a fost mesajul jandarmilor.

Politica