joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A început examenul de absolvire pentru 189 de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani

Examenul de absolvire pentru seria de elevi februarie –decembrie 2020 ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani a început. Viitorii jandarmi vor fi testați până pe data de 16 decembrie 2020.

La acest examen s-au înscris 189 de elevi, 19 fete și 170 de băieți, care vor parcurge cele trei probe prevăzute în metodologia de examen: proba practică, proba scrisă și proba orală.

Examenul este organizat în așa fel încât elevii să nu fie expuși pericolului de infectare cu noul coronavirus. Astfel, aceștia au fost planificați în serii, în vederea asigurării distanțării sociale; au fost stabilite circuite, cu puncte de dezinfectare, iar elevii care au solicitat cazare au fost repartizați câte unul în dormitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevii acestei serii au susținut concursul de admitere în luna ianuarie a acestui an și au început cursurile în luna februarie. Provocările pandemiei au fost resimțite din plin și de ei, după instituirea stării de urgență partea teoretică desfășurându-se în sistem on-line, iar partea practică a pregătirii desfășurându-se în unitățile operative și în centrele de pregătire ale Jandarmeriei Române.

„Tuturor elevilor le dorim succes, atât la examenul de absolvire, cât și în viitoarele misiuni!”, este mesajul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani

Politica