joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandru Rafila este una dintre cele patru propuneri de premier ale Partidului Social Democrat

Marcel Ciolacu a declarat duminică, în direct la Digi24, că Alexandru Rafila este una dintre cele patru propuneri de premier ale Partidului Social Democrat.

„Avem patru nume pentru funcția de premier: domnul Grindeanu, domnul Tudose, domnul Dâncu și domnul Rafila. Urmează să discutăm în interiorul partidului. Decizia mea clară, e că eu nu voi fi una dintre nominalizaări. Vom vedea miercuri, în interiorul partidului, care este nominalizarea de premier”, a declarat Ciolacu.

În schimb, Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputaților, spune că nu a discutat cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, despre posibilitatea de a fi propus premier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu am discutat cu domnul Ciolacu, m-a luat prin surprindere propunerea lui, dar înţeleg că nu era vorba despre singura propunere, erau mai multe propuneri pentru acest post. Îmi pare bine că domnul preşedinte Ciolacu s-a gândit şi la mine, dar ca să răspunzi la o astfel de propunere trebuie să te gândeşti foarte serios, pentru că e vorba de responsabilitate în primul rând şi în al doilea rând trebuie să se şi întâmple”.

Alexandru Rafila a adăugat că, dacă ar fi premier, ar alege o echipă de miniştri „care poate să răspundă situaţiei actuale”.

Președintele PSD se așteaptă să fie primul convocat la consultări de Klaus Iohannis.

Politica