joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidente de muncă fatale, în Olt

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a primit, în luna noiembrie, 20 de sesizări privind accidentele produse în timpul muncii, trei dintre acestea fiind mortale.

Astfel, printre notele de informare referitoare la incidentele apărute la serviciu, ITM Olt a fost înștiințat cu privire la trei decese, survenite în timp ce lucrătorii se aflau la muncă, potrivit olt-alert.ro.

Primul eveniment cu final neplăcut a avut loc în cursul zilei de 23.11.2020, atunci când o femeie de 58 ani, angajată în cadrul unei societăți de metalurgie din Slatina, a suferit un accident vascular cerebral. Urmat de acesta a fost decesul unui bărbat de 55 de ani, salariat tot al unei fabrici slătinene de metalurgie, care a fost lovit de un tren, aflat în circulație pe linia internă a fabricii. Impactul a fost fatal și a avut loc în data de 25 noiembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, pe 26 noiembrie, un bărbat de 40 ani, angajatul unei vulcanizări din Găneasa, a decedat după ce, în timp ce manevra o roată de la remorca unui tir, aceasta a explodat, lovindu-l mortal.

Andreea TIGOIANU

Politica