vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vot în diaspora. S-au deschis urnele și în Canada și Statele Unite

A doua zi a scrutinului în străinătate decurge în condiţii bune, la ora 17,00, ora României, deschizându-se şi secţiile de votare organizate în vestul SUA (Los Angeles, Anaheim, Sacramento, San Francisco, Los Altos, Las Vegas, Portland şi Seattle) şi al Canadei (Vancouver), arată Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit sursei citate, la această oră, votarea s-a încheiat în 19 secţii de votare din Noua Zeelandă, Australia, Republica Coreea, Japonia, China, Filipine, Malaezia, Republica Singapore, Republica Indonezia, Regatul Thailandei, Vietnam şi Kazahstan.

MAE reaminteşte că românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate pot vota la oricare dintre cele 748 de secţii organizate în afara ţării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministerul recomandă insistent respectarea măsurilor de protecţie sanitară aplicabile la secţiile de votare din străinătate şi a măsurilor adoptate de autorităţile din statul de domiciliu/reşedinţă în contextul pandemiei de COVID-19, inclusiv în contextul deplasării către/dinspre secţia de votare.

Politica