marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal pe drumurile din Bălcești. S-au tras focuri de armă

Doi bărbați au fost arestați și duși la sediul Poliției Bălcești după ce au fost implicați într-un scandal. Totul a pornit de la producerea unui accident rutier între o mașină și o căruță. Mai mulți oameni s-au implicat în cearta conducătorilor, iar doi dintre aceștia avea și obicete contondente la ei.

„Un echipaj de jandarmerie, aflat în serviciul de patrulare, a observat că pe drumul dintre orașul Bălcești și satul Benești a avut loc un eveniment rutier, între un autoturims și un atelaj hipo. Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea de sprijin, la scurt timp făcându-și apariția și un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești. La locul producerii evenimetului rutier și-au făcut aparția mai multe persoane, iscându-se un conflict spontan între aceștia și șoferul autoturismului, două dintre persoane având asupra lor obiecte contodente”, au informat polițiștii vâlceni.

Atât polițiștii cât și jandarmii i-au somat pe aceștia să înceteze, însă pentru aplarea conflictului și dispersarea persoanelor aceștia au fost nevoiți să efectueze 4 focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care mulțimea a plecat, iar doi bărbați ce se manifestau violent au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele implicate în evenimentul rutier și în conflict nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru încadrarea faptelor, iar în urma acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun

Politica