joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A murit fostul primar PNL al Orșovei

Fostul primar PNL al municipiului Orșova județul Mehedinți, Ion Manea, a încetat  din viață în aceste zile răpus de temutul Covid 19.  Ion Manea, fostul edil orșovean, a pierdut lupta pentru viață, după o grea suferință. Manea fusese infectat cu noul Coronavirus, din cauza căruia s-a și stins din viață.

Manea a condus primăria Orșova în perioada 2012-2016, iar după retragerea din viața administrativă a urbei orșovene, fostul primar s-a implicat activ în viața socială a municipiului. Ospătar  renumit la un celebru restaurant din Orșova pe timpul comuniștilor, apoi om de afaceri prosper după Revoluția din decembrie 1989, Ion Manea a sprijinit mulți oameni din municipiu care i-au cerut ajutorul, acesta fiind și motivul pentru care dispariția sa fulgerătoare este regretată de o bună parte dintre orșoveni.

Fostul primar PNL a fost colaborator al Securității pe vremea când lucra ca ospătar. Potrivit verdictului de la CNSAS, Ion Manea a avut,  în calitate de colaborator al Securității, numele de cod ,,Alin”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica