vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Candidat AUR, amendat de poliție

Sindicalistul Ringo Damureanu, candidat AUR Dolj la parlamentare, a fost amendat de politie, pentru incalcarea legii electorale.

Acesta a pus, sambata, dupa incheierea campaniei electorale, un mesaj, pe facebook, prin care le cerea oamenilor sa il voteze.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o amendă în cuantum de 4.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor referitoare la continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la această oră, la nivelul judeţului Dolj nu s-au înregistrat incidente deosebite, care să afecteze desfășurarea procesului electoral.

Pede aaltă parte, la o sectie de votare din judet, un barbat a fost amendat pentru ca a apelat nejustificat la 112.

„Astfel, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Pleşoi, care a reclamat că preşedintele secţiei de votare din localitate a semnat pe listă, în locul lui.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă, fapt pentru care au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă de 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgență 112″, a mai precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Politica