vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu ce sumă record a fost vândut tricoul purtat de Michael Jordan în 1984

Un tricou purtat de legendarul baschetbalist Michael Jordan, 57 de ani, a fost vândut în SUA cu suma-record de 320.000 de dolari cu prilejul unei licitaţii la Beverly Hills, California, a anunţat organizatoarea evenimentului, Julien’s Auctions House, notează de DPA, conform libertatea.ro.

În urma licitației, tricoul a fost adjudecat pentru suma de 320.000 de dolari. Este vorba de un tricou purtat în anul 1984 la Chicago Bulls de Michael Jordan, în prezent proprietarul echipei de baschet Charlotte Hornets.

În cadrul aceleiaşi licitaţii, un tricou purtat de fostul preşedinte Barack Obama, pe când juca în echipa liceului Punahou din Hawaii, a strâns 192.000 de dolari. Suma reprezintă un record mondial pentru vânzarea unui tricoul de liceu scos la licitaţie. Alte două articole sportive, aparţinând superstarului NBA Le Bron James şi fostului jucător de fotbal american Colin Kaepernick, s-au vândut fiecare pentru suma de 128.000 de dolari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, o torţă olimpică de la JO 1984 de la Los Angeles a fost adjudecată în schimbul a peste 22.000 de dolari, potrivit libertatea.ro.

Politica