Cu ce sumă record a fost vândut tricoul purtat de Michael Jordan în 1984

Un tricou purtat de legendarul baschetbalist Michael Jordan, 57 de ani, a fost vândut în SUA cu suma-record de 320.000 de dolari cu prilejul unei licitaţii la Beverly Hills, California, a anunţat organizatoarea evenimentului, Julien’s Auctions House, notează de DPA, conform libertatea.ro.

În urma licitației, tricoul a fost adjudecat pentru suma de 320.000 de dolari. Este vorba de un tricou purtat în anul 1984 la Chicago Bulls de Michael Jordan, în prezent proprietarul echipei de baschet Charlotte Hornets.

În cadrul aceleiaşi licitaţii, un tricou purtat de fostul preşedinte Barack Obama, pe când juca în echipa liceului Punahou din Hawaii, a strâns 192.000 de dolari. Suma reprezintă un record mondial pentru vânzarea unui tricoul de liceu scos la licitaţie. Alte două articole sportive, aparţinând superstarului NBA Le Bron James şi fostului jucător de fotbal american Colin Kaepernick, s-au vândut fiecare pentru suma de 128.000 de dolari.

De asemenea, o torţă olimpică de la JO 1984 de la Los Angeles a fost adjudecată în schimbul a peste 22.000 de dolari, potrivit libertatea.ro.

Populare

Recomandări

Olt. Bărbat reținut după ce și-a agresat sexual fiica

Un bărbat de 37 de ani din Găneasa a...

CJ Olt și instituțiile din subordine, gata de închis anul. „Nu ar trebui să fie probleme”

Coinsiliul Județean (CJ) Olt, dar și instituțiile din subordine...

CSU Craiova are un nou antrenor

CSU Craiova a anunțat oficial faptul că Mirel Rădoi...

Orașul Târgu Jiu va avea sute de noi locuințe pentru tineri

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a anunțat, joi,...